Web Oficial de la Federación Empresarial Hotelera de Mallorca

Web Oficial de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca
VisitMallorca | Reservar Hotel i Apartaments a Mallorca (Balears) | FEHM

Reservar hotel a Mallorca

v
v
Nota informativa

Nota informativa

VisitMallorca informa als seus usuaris que els allotjaments turístics oferts per la seva reserva per la Central de Reserves de VisitMallorca compleixen amb les obligacions establertes en la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del Turisme de les Illes Balears i la resta de normativa que resulta d'aplicació. Així doncs, VisitMallorca garanteix que els allotjaments turístics reservats en aquesta Website (www.visitmallorca.com) són legals, segurs i estan donats d'alta en el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca, per tant, són allotjaments turístics autoritzats per la Conselleria de Turisme i Esports i compleixen la normativa vigent en matèria de turisme, consumidors i usuaris, seguretat industrial i alimentària, condicions higienicosanitàries, normativa laboral i fiscal, seguretat contra incendis, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, legislació ambiental i resta de normativa aplicable.

Recomanacions
Agenda
Subscripció
al Newsletter
Atenció telefònica
(+34) 971 70 60 07
Segueix-nos
 

Portal oficial de reserva d'allotjament de la

Federación empresarial hotelera de mallorca

Amb el patrocini de

Cambra de comerç de Mallorca

Desenvolupat per Binary Menorca & Context

Reservar online hotel, apartaments, aparthotel, hostal, cases rurals,viles i hotels amb encant a Mallorca (Illes Balears). Informació turística per viatjar a Mallorca en vacances o en viatges de negocis.

Federació Empresarial Hotelera de Mallorca - NIF V07221435 - C/Aragón 215 3ª planta - (07008) Palma de Mallorca - Illes Balears - España.

Inscrita en l'Oficina Delegada de Dipòsit d'Estatuts d'Associacions Professionals de Balears, amb data Setembre de 1977.